Pictură Haine și Accesorii (pantofi, genți, centuri, etc...)

           Dacă vrei să fii unică și să te exprimi prin ceea ce porți, dacă vrei să reînvii o rochie de care te-ai plictisit sau să mai poți purta cămașa preferata pe care ai stropit-o din greșeală, îndrăznește să-ți pictezi hainele!
           Pictura pe haine este rezistentă la spălat, pentru realizarea sa fiind folosite culori textile pe bază de apă, fixate la cald. Se recomandă spălarea manuală sau automată a articolelor pictate la o temperatură de 30°C și călcarea lor pe spatele materialului.

Sigur vei fi în centrul atenției cu o pereche de pantofi pictați sau o geantă personalizată, în ton cu ținuta vestimentară! Desigur, poți opta pentru un set întreg pictat după aceeași tematică: rochie, pantofi și poșetă cu flori de câmp, motive tradiționale sau orice îți dorești! Culorile folosite sunt speciale pentru pictura pe piele iar întreținerea produselor pictate este ușoară: se vor șterge de praf cu o cârpă moale, ușor umezită și se vor veri de zgârieturi sau de contactul cu produse chimice (detergenti, diluanți, uleiuri etc).